skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Oslo Ess Til Norway Rock Festival 2018

  Oslo Ess til Norway Rock Festival 2018

  Det er sol, det er sommer og det er snart festivaltid! I kulissene jobbes det nå på spreng for at Norway Rock Festival 2018 skal bli en god opplevelse for alle. Billettsalget startet allerede i august i fjor, og det solgt meget godt med billetter. Tallene viser til mye høyere salg i år enn på denne tiden i fjor. Bobil/buss campen er allerede utsolgt, så det jobbes nå med alternative plass løsninger slik at alle kan få mulighet til å campe slik man ønsker.

  Videre så har amerikanske In This Moment kansellert deler av deres Europa turné, og deriblant var Norway Rock Festival en den delen denne gangen. Slikt kan skje, og vi håper vi kan oppleve dem ved en senere anledning.

  Men fortvil ikke, vi har et nytt navn vi kan legge til programmet, og det er ingen ringere enn OSLO ESS som fant en åpning i deres tette konsert plan. OSLO ESS har nylig utgitt deres femte studioalbum «Frie Radikaler», og allerede rukket og hatt en omfattende Norges turné. Vi veldig stolte at bandet besøker oss i Kvinesdal. OSLO ESS er et av de mest spillende i landet, og kan vise til ikke mindre enn 210 konserter på bare 1 år i 2012. Bandet fra Oslo er godt kjent for sine energiske konserter med rampete rock. OSLO ESS kan vise til Spellemannspris-nominasjon og to førsteplasser på VG-lista. Vi kan glede oss til en eksplosiv opptreden når OSLO ESS spiller opp til dans lørdag 7. juli på hovedscenen før legendene i Status Quo entrer scenen.

  Program Norway Rock Festival 5 -7. Juli 2018:
  NIGHTWISH, STATUS QUO, ACCEPT, TURBONEGRO, AVATAR, INGENTING, OSLO ESS, FROG LEAP STUDIOS LIVE, VALENTOURETTES, LUXUS LEVERPOSTEI, RETURN, PLAYBOYS, INGLORIUS, BLOODY HEELS, BACKSTREET GIRLS, HEARTLESS, MANITOU, BEAST IN BLACK, OVËRHEAD, RADIOJÖRN, GHOST AVENUE, BIG CITY, PAINKILLER, METALWORX

  Sveiserhuset Lister
  Berntsen Engros
  Avisen Agder
  Montér
  BRKLYN
  Netland & Sønner
  Byggvell
  Kai Hansen
  Reiersen Transport
  Ringnes
  Asfalt Sør
  Rockman
  Radio Rock
  Nico Mat
  Hamar & Vikeså Bygg
  Kvinesdal Kommune
  Rock Taxi
  meier + kydland
  Back To Top