skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Norway Rock Festival 2018 – Lineup Komplett!

  Norway Rock Festival 2018 – Lineup komplett!

  Godt Nyttår!

  Dagens slipp utgjør herved komplett program til Norges Kuleste Rock Festival.  Vi håper og tror at årets program vil falle i god smak utover eteren, både lokalt og nasjonalt. Programmet er som Norway Rock Festival øvrige år, godt blanda drops av kjente og kjære, nye spennende nasjonale og internasjonaliteter og selvsagt kortreist musikalske orkestre.

  I år smeller vi også til med kick-off i Lemmy-teltet allerede på torsdagen for de som vil starte kalaset tidlig. 3 band er klare for å gi folket et godt vorspiel mot en herlig rockehelg!

  Dagsbilletter for åpningsdagen vil komme i salg innen kort tid. For de som besitter festivalpass, er denne dagen allerede inkludert.

  Videre så er det verdt å informere om endringer i spilleplanen. Tidligere annonsert er ACCEPT på programmet fredag 6. juli. De er flyttet til lørdag 7. juli, og vil avslutte festivalen på hovedscenen.

  Så, “slik hu sa”: Without any further delays, here’s todays release:

  Turbonegro, Ingenting, Valentourettes, Return, Luxus Leverpostei, Playboys, Ghost Avenue, Big City, Frog Leap Studios Live, Ovërhead, Painkiller, Radiojörn, Metalworx.

  Sveiserhuset Lister
  Asfalt Sør
  Radio Rock
  BRKLYN
  Ringnes
  Berntsen Engros
  Nico Mat
  Reiersen Transport
  Rock Taxi
  Avisen Agder
  Netland & Sønner
  Rockman
  Kai Hansen
  Montér
  meier + kydland
  Byggvell
  Kvinesdal Kommune
  Hamar & Vikeså Bygg
  Back To Top