skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Spidergawd

  Spidergawd (NO)

  Bandet med årets kanskje kuleste navn på plakaten, så livets lys for første gang i Trondheim 2013. Dagbladet døpte bandet «Norges beste rockeband» i 2019 da de slapp sitt femte studioalbum «Spidergawd V», og det er ikke uten grunn at både kritikere og publikum i inn- og utland hyller dem som et av de ypperste rockebandene i landet.

  Spidergawds musikk har røtter i 70- og 80-tallets rockemusikk, og kategoriseres gjerne som hardcore/heavy rock. Bandet kjennetegnes av en uovertruffen teknisk dyktighet, faglig kvalitet, og en lidenskapelig kjærlighet for musikerhåndverket. Bandet består av rutinerte musikere fra en rekke andre band, og det er nettopp denne erfarne lidenskapen som gjennomsyrer hvert eneste blytunge riff og groovy taktskifte fra disse gutta.

  De slapp sitt første album «Spidergawd I» i 2014, og består av frontfigur Per Borten (Cadillac og Moving Oos), Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut& Samvirkelaget) på saksofon, Kenneth Kapstad (Motorpsycho, Monolithic & God Seed) på trommer og Hallvard Gaardløs på bass.

  Spidergawd

  Eksterne linker

  Hjemmeside Facebook

  Media

  Radio Rock
  Ringnes
  Byggvell
  Nico Mat
  Reiersen Transport
  BRKLYN
  Netland & Sønner
  Berntsen Engros
  Montér
  Kvinesdal Kommune
  Kai Hansen
  Rockman
  meier + kydland
  Rock Taxi
  Asfalt Sør
  Sveiserhuset Lister
  Avisen Agder
  Hamar & Vikeså Bygg
  Back To Top