skip to Main Content
 • Norway Rock Festival om 3 dager, 7 timer, 45 minutter, 9 sekunder
 • Extreme

  EXTREME (US)

  Dette blir et fundamentalt tilbakeblikk i tiden samtidig like aktuelle nå som bandet var på 80- og 90-tallet. En stor dose nostalgi faller over Norway Rock 2020 med Extreme som er med å toppe plakaten i år.

  Med oppstart på 80-tallet ble Extreme raskt anerkjent for sin egenart og innovative musikk, som den gang da var funk metal. På 90-tallet utviklet de en herlig musikalsk blanding mot post-grunge og alternativ rock.

  Bandet som har vært Grammy nominert har solgt over 10 millioner album fra sine seks utgitte album. Extreme hadde stor suksess med blant annet låtene «Get the Funk out» og «More than Words» som skaffet dem 1. plass på amerikanske Billboard.

  Etter bandet ble oppløst i 1996, har bandet likevel hatt flere gjenforeningskonserter som også førte til ytterlige utgivelser og andre prosjekter. Blant annet har den karismatiske vokalisten Gary vært en periode frontfigur i selveste Van Halen og gitaristen Nuno er involvert iblant annet supergruppen Generation Axe sammen med blant andre Zakk Wylde Og Yngwie Malmsteen.

  Extreme hadde siste konsert i Norge i 1991! Dette blir stort!

  Extreme

  Media

  Reiersen Transport
  Radio Rock
  Byggvell
  Rock Taxi
  Kvinesdal Kommune
  Ringnes
  Montér
  Berntsen Engros
  Kai Hansen
  Avisen Agder
  Hamar & Vikeså Bygg
  Asfalt Sør
  BRKLYN
  Rockman
  Sveiserhuset Lister
  Nico Mat
  Netland & Sønner
  meier + kydland
  Back To Top