skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Dunderbeist

  Dunderbeist (NO)

  Har du aldri hørt om disse gutta fra de dype skogene i Øst-Norge før? Da har du rett og slett intet annet valg enn å troppe opp foran scenen når de dundrer i gang på NRF 2020. Dette er et band helt utenom det vanlige!

  Fra å være et åttemannsorkester med en hel buss fullstappet av effekter og kostymer på turné, har de nå strippet seg ned, fjernet alle løse sømmer og transformert beistet til et rendyrket hardrock-band med en intens tilstedeværelse på scenen.
  Dunderbeist er kompromissløse på alle plan. Der andre kan ty til lettvinte tekniske løsninger og snarveier, tviholder bandet på å grave seg djupt ned i essensen av musikalsk skaperkraft. Det ligger endeløse timer med hardt, rått, musikalsk håndverk bak arbeidet med å servere det nyeste, rykende ferske konseptet sitt: andre kapittel i en serie på tre utgivelser som tematisk sett tar for seg tilstander og ord som beskriver menneskelige dårlige kvaliteter og vindskeive sinnsstemninger.

  Hedmarkingene har åtte utgivelser bak seg, og Dunderbeist-fanskaren er en beinhard og trofast følgesgjeng som har skjønt hva det dreier seg om. Dette er skaurock fra de mørkeste trollskogene, og de lanserer rykende ferskt album i januar 2020.

  Dette skogstrollet må du ikke gå glipp av!

  Eksterne linker

  Facebook

  Media

  Ringnes
  Radio Rock
  Sveiserhuset Lister
  Nico Mat
  Avisen Agder
  Rock Taxi
  Byggvell
  Kai Hansen
  BRKLYN
  Reiersen Transport
  meier + kydland
  Netland & Sønner
  Montér
  Kvinesdal Kommune
  Rockman
  Hamar & Vikeså Bygg
  Berntsen Engros
  Asfalt Sør
  Back To Top