skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Backstreet Girls

  Backstreet Girls (NO)

  Legendariske Backstreet Girls kommer nok en gang til Øyesletta og da vet vi hva vi får, Boogierock på sitt aller, aller beste!

  Det meste er vel allerede skrevet og sagt om disse ikonene i Norsk Rock, som debuterte med albumet «Mental Shakedown» tilbake i 1986. Deres nyeste album «Normal Is Dangerous», som ble sluppet i september 2019, er siste tilskudd på deres stadig voksende diskografi. Bandet har i tillegg bidratt på en rekke samleplater, spilt på utallige festivaler, og gjort tusenvis av konserter i inn- og utland.

  Selv om stammen i bandet til dels er den samme har de hatt en del utskiftninger i løpet av sine 35 år (stiftet i `84) og består i dag av: Petter Baarlie, gitar (1984-) Bjørn Müller, vokal (1986-1991, 1995-) Frank Albin, trommer (2018-) Gaute Vaag, bass (2019-).

  BSG ER Rock `n` Roll! Dette bandet bare elsker å spille live, noe som vises gjennom enorm spilleglede og energi på scenen. Med frontfigurene Baarlie og Müller i spissen, er det bare å se frem til at BSG skal utøve sin kunst på NRF 2020.

  Backstreet Girls

  Eksterne linker

  Facebook YouTube

  Media

  Sveiserhuset Lister
  BRKLYN
  Ringnes
  meier + kydland
  Hamar & Vikeså Bygg
  Berntsen Engros
  Asfalt Sør
  Montér
  Rockman
  Byggvell
  Netland & Sønner
  Kvinesdal Kommune
  Avisen Agder
  Rock Taxi
  Nico Mat
  Radio Rock
  Kai Hansen
  Reiersen Transport
  Back To Top