skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Lineup 2019 Komplett!

  Lineup 2019 komplett!

  HER ER FINAL LINEUP!
  Nå har dugnadsgjengen bak Norges vakreste rockefestival tatt på seg bursdagshattene og brettet opp ermene. Vi jobber på spreng fremover for å gi dere en fantastisk opplevelse på Øyesletta 12.-14. juli. De siste headlinerne er på plass, Woodstock-stemninga begynner å sige innover dalen med løfter om sommer, og her er de aller siste godbitene i FINAL LINEUP for Norway Rock Festival 2019.
  2019 blir første året vi kjører konserter på Main Stage alle tre dagene, og vi begynner med kick-off-headliner D-A-D torsdag 11.7. Vi anbefaler definitivt at publikum får med seg denne kvelden: etter D-A-D avslutter nemlig Dark Side of The Wall sommernatten med sitt spektakulære lys- og live Nordic Pink Floyd-show. Vi har stor tro på at årets lineup ivaretar det festivalen står for: rock’n’roll, frihet, uavhengighet og ekte kjærlighet til musikk. NRF kan kanskje ikke skilte med de aller største multimillion-bandene, men vi kan definitivt fronte med at vi er størst på stemning, og det kan den integrerte festivalcampen ta mye av æren for.
  I år som i fjor har det allerede vært stor etterspørsel etter campingbilletter, så derfor slipper vi likegodt hele sulamitten på en gang: Full lineup og alt av billetter inkludert campingpass. Billettsalget åpner fredag 25.1.19 klokken 09:00. Vi anbefaler å kjøpe campingpass i god tid, for dette blir sommerens mest minnerike rockefest!
  Vi sees i juli!

  HER ER DE SISTE NAVNENE TIL FINAL LINEUP!

  DEE SNIDER (US)
  DAD (DK)
  COME TASTE THE BAND feat. DOOGIE WHITE (NO)
  HARD LUCK STREET (NO)
  LUXUS LEVERPOSTEI (NO)
  SASSY KRAIMSPRI (NO/AU)
  HEATSEEKERS (NO)
  FINN LIZZY (NO)

  DEE SNIDER (US)
  Det blir rock, riffs og rampage når headliner og Twisted Sister-legende Dee Snider inntar Norway Rocks hovedscene lørdag 13.juli 2019. Dee Snider er en vandrende rockehistorie på to bein. Han er kanskje mest kjent som den karismatiske frontfiguren i Twisted Sister, men der andre legender svinner inn i historiebøkenes glemsel (og ender opp i billighylla på CD-utsalg), så ser det ut til at Dee Snider øker både talentet, energien og antall prosjekter i takt med årene han samler under glam-beltet sitt. Fra han ble født i 1955 i New York har han, i tillegg til å fronte Twisted Sister, hatt suksess som skribent, voice actor, skuespiller, radiovert, TV-personlighet og soloartist. I 2018 slapp han sitt siste soloalbum, og denne karen er ikke beskjeden når det kommer til hvem han velger å samarbeide med. Albumet «For the love of metal» er produsert av Hatebreed-vokalist Jamey Jasta og har gjesteopptredener fra blant annet Howard Jones (tidligere Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb of God), Alissa White-Gluz (fra Arch Enemy, som for øvrig også gjester festivalen i år), Jowl Grind og Nick Bellmore (Toxic Holocaust) og Charlie Bellmore (Kingdom of Sorrow). Så med nytt låtmateriale i kofferten tar den sagnomsuste mr. Snider turen over dammen fra rockegigantenes glitrende sfærer for å stille opp på Norges egen Woodstock-festival i Kvinesdal i det herrens år 2019. Det er duket en nostalgisk best of Twisted Sisters Live-konsert ispedd helt nytt solomateriale. Vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet og rydde plass i kalenderen.

  D-A-D (DK)
  Danske D-A-D spiller høyoktan hardrock og det er ikke uten grunn de blir sett på som festivalfavoritter. Dette er en samkjørt gjeng som vet å levere – de har spilt sammen i over tretti år med kun én utskiftning i line-up. Bandet begynte som Disneyland After Dark tidlig på åttitallet i København, men måtte raskt forandre navn til D-A-D (Disney er ikke sene med trusler om søksmål). De slo gjennom i 1989 med albumet «No Fuel Left for Pilgrims» og har siden da gitt ut nærmere tjue plater. Hvem har ikke sunget «I’m sleeping my day away» av full hals i bilen, dusjen eller i moshpiten? D-A-D headliner Norway Rock Festivals kick-off dag, og hvis du ennå ikke har sunget med på en av de mange hitene av full hals så er det sannelig på tide. Vi sees på kick-off!

  COME TASTE THE BAND feat. DOOGIE WHITE (NO)
  Hardrock. Deep Purple. Rainbow. Over 20 års fartstid på scenen og i studio. Trenger vi si mer? Dette er en skikkelig godbit for alle dere vaskeekte rockere der ute. Come Taste the Band ble grunnlagt i 1997 og har siden da holdt hundrevis av konserter i Skandinavia. De har hatt supertalenter som norske Jørn Lande, Rainbows Doogie White og Graham Bonnet, og Whitesnakes Bernie Marsden innom bandet. I januar 2019 slipper de et flunkende nytt album, og lover publikum en herlig rockemeny med nytt låtmateriale fra «Reignition» blandet med klassikere fra Rainbow og Deep Purple. Det som begynte som et rent Deep Purple tribute-band har nå blitt et helt eget fenomen, og vi lover dere fireogtjue karat ren rockekvalitet!

  HARD LUCK STREET (NO)
  Hard Luck Street inntar Lemmy-stage fredag 12.7. med rock’n’roll av ypperste kvalitet. De er et band som glir rett inn og finner seg til rette på alt fra hardrock-festivaler og punk-events til slitte bluesklubber. Det er svært få band som minner om Hard Luck Street – de er kompromissløse, tar eksperimentelle stikkveier innom de fleste sjangre, men er kanskje mest av alt kjennetegnet av at de har noen fengende gode melodier. De fem bandmedlemmene, med vokalist Tarjei Foshaug i spissen, har lang erfaring fra musikkbransjen. Bandet har så langt spilt i Norge, Tyskland, England og Sverige. De slipper sitt andre album Darker Days i 2019.

  LUXUS LEVERPOSTEI (NO)
  Det blir ikke skikkelig feststemning uten Luxus Leverpostei: bandet som har blitt elsket av publikum og hatet av pressen i over 25 år, og som uten unntak sørger for topp stemning og allsang for fullt hus. De har solgt rundt 300.000 plater og 25.000 singler til tre ganger gull og én gang platina, men det er ikke gjennom CD-spilleren disse gutta har blitt mest kjent; har du ikke sett dem sjokkere på scenen før, så er det sannelig på tide. Dette rølpet må oppleves live! Ingen Norway Rock Festival uten Luxus!

  SASSY KRAIMSPRI (NO/AU)
  Sassy Kraimspri består av to lyngdøler, en farsunding og en australier som spiller alternativ punk – en udefinerbar, men deilig blanding av grunge, pop, stoner og punk. De har herjet i Norges undergrunn en god stund og har de siste årene fått god oppmerksomhet med ferske singler og spillelisting på nasjonal radio. I 2018 ga de ut tre singler og opptrådte på scener i Australia, Island, New York og Norges egne klubber og festivaler. Bandet jobber med et nytt album og slipper ny single ila våren, så det er uten tvil mye å glede seg til at disse punkerne inntar Lemmy Stage .

  HEATSEEKERS (NO)
  Siden 2001 har Norges råeste AC/DC-tributeband – HEATSEEKERS – framført sine hardtslående og ballesparkende versjoner av klassiske AC/DC-sanger, og befestet sin posisjon som Norges ledende AC/DC-tributeband. De har spilt sammen med blant annet Motörhead på Norway Rock Festival, og tributebandet har også blitt lagt merke til i utlandet, ikke minst da gutta spilte sammen med Manowar på Magic Circle Festival i Tyskland. Bandet spiller det beste av sangene fra både Bon Scott- og Brian Johnson-æraen, og gjør AC/DC på sin helt unike måte uten at de går for langt bort fra de originale mesterverkene. Det er nesten selvsagt at Heatseekers er med på plakaten når festivalen feirer jubileum, og for å sitere mesterne selv:
  They can see their name in lights
  And they can see the queue
  They’ve got the devil in their blood
  Tellin’ them what to do………. And they all know Hell Aint A Bad Place To Be
  WE SALUTE YOU……

  FINN LIZZY (NO)
  Thin Lizzy tribute-bandet Finn Lizzy trommer i gang lørdagen på Lemmy Stage 13. juli. Disse fem gutta fra Sandnes i Rogaland spiller Lizzy med sjel, attitude og intensitet. Bandet hadde sin første opptreden på Woodstokka-festivalen i 2009, og var aktivt i noen år før det ble lagt på hylla i 2013 på grunn av andre prosjekter. I 2017 ble Bjørn og Einar enige om at det var på tide å børste støv av det gamle Finn Lizzy-skiltet igjen, og begynne å se seg om etter resterende bandmedlemmer for å komplettere lieneup’en. De saumfarte terrenget etter noen som hadde rett attitude og feel, og valget falt på trommis Ole Andre Fossan- Bergem, bassist Jon Trygve Stokka og Overhead-gitarist Geir M. Kristiansen. Dette lover full trøkk i festivalteltet fra første stund!

  Berntsen Engros
  Kvinesdal Kommune
  Nico Mat
  Rockman
  Montér
  Sveiserhuset Lister
  Hamar & Vikeså Bygg
  Byggvell
  Avisen Agder
  BRKLYN
  Reiersen Transport
  Ringnes
  Asfalt Sør
  Radio Rock
  Rock Taxi
  meier + kydland
  Netland & Sønner
  Kai Hansen
  Back To Top