skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Desemberslipp!

  Desemberslipp!

  Rockenissen er klar med flere harde julepakker til folket, for dagens kvartett slipp er et solid og spennende slipp kan man si. Vårt kjære naboland trumfer majoriteten denne gangen, og vi kan blant annet glede oss til salige svenske gloser og nostalgi som vi få Øyesletta til å riste! 

  God Jul til alle våre Norway Rock venner!  

  Program 2020: LOK (SE), U.D.O (DE), Blues Pills (SE), KISS Forever Band (HU), Dead By April (SE), Frog Leap (NO), Bokassa (NO), Backstreet Girls (NO), Grumpynators (DK), The Steel Woods (US), Honningbarna (NO), Spidergawd (NO), Dunderbeist (NO), Moron Police (NO), Sublime Eyes (N0), Guns 2 Roses (UK), Arkentype (NO), Wildnite (NO). More to come! 

  LOK (SE)

  LOK kommer til Norway Rock Festival 2020!!!  Det er med meget stor glede vi kan annonsere at dette er et band som garantert blir ett av høydepunktene og som ikke kan misses! 

  LOK fra Göteborg er tilbake etter 17 års stillhet og det med stor entusiasme, for dette er et band vi gleder oss massivt til! Bandet som hadde aktive år fra 1995 til 2002 med konseptet hardrock med svenske tekster, hadde i år 20 års jubileum for utgivelse av sitt første album «Naken, blästrad och skitsur». Dette ble feiret med en eksklusiv sommerturné for å hylle sine enormt mange tilhengereBandet har høstet flere priser for sitt verk, og deriblant «Beste Hardrock» i 1999. En av de siste live opptreden fra LOK var forband for selveste AC/DC i 2001.  

  LOK er nå tilbake med konserter på få utvalgte arenaer, og Norway Rock Festival er ett av dem. De vil gi både gamle og nye fans en solid smakebit av deres unike, svensktalende og hardt svingende rockpunkmetal-hybrid.  

  Som de selv siterer: “Vi är tillbaka, något äldre, något visare, lika förbannade” 

  U.D.O. (DE) 

  Tyske U.D.O. er nok velkjent for mange, og frontes av heavy metal legenden Udo Dirkschneider. 

  Dirkschneider startet U.D.O. i 1987 etter han forlot ACCEPT, som har selv startet på begynnelsen av 70-tallet, og hadde stor suksess med. U.D.O. debuterte med albumet «Animal House» i 1987, og deres seneste fullengder «Steelfactory» ble sluppet i 2018. 

  U.D.O. spiller heavy speed metal av ypperste klasse, og har gjennom årenes løp spilt på alle tenkelige scener og festivaler. At gutta fremdeles holder koken er det ingen tvil om, de skal gi ut nytt album i 2020 (i samarbeid med The music corps of the German Armed Forces!) opptre på blant annet Wacken Open Air, og gledelig for oss på NRF2020! 

  BLUES PILLS (SE) 

   Denne spennende kvartetten fra Sverige blir et deilig tilbakeblikk i tiden. Blues Pills sjanger baserer seg på psykedelisk blues rock og er en fryd for øret, og som live er rett og slett en opplevelse. Tenk på musikk med elementer fra Aretha Franklin, Led Zeppelin, Janis Joplin med tøffe gitarriff, drivende bass og tunge trommer toppet med karismatisk vokal. Det er Blues Pills!  Bandet er signert på tyske Nuclear Blast, som blant andre har band som velkjente Nightwish, Dimmu Borgir, In Flames og mange flere. Blue Pills sitt første studioalbum havnet på både amerikanske Billboard og German Media Control Chart. I 2020 så har Blues Pills ganske så tett program på konsertfronten hvor de blant annet står på plakaten til Download Festival, Graspop Metal Meeting og Master of Rock for å nevne noen få. Vi gleder oss! 

  KISS FOREVER BAND (HU) 

  KISS FOREVER BAND fra Ungarn feirer i 2020 sitt 25 års jubileum med en stor turne i hele Europa. Bandet har siden starten gjort over 1300 konserter i 30 forskjellige land. I januar 2012 vant bandet den offisielle tittelen «#1 European KISS tribute band» 

  Som det eneste KISS tribute band fra Europa deltok de i bandfinalen i Las Vegas organisert av «KISS Monster Mini Golf» Mer enn 200 KISS tribute bands over hele verden deltok, men kun de fire beste KISS tribute band i verden gikk videre.  

  Foruten alle KISS sine hitlåter spiller KISS FOREVER BAND også noen overraskelser fra den eldre katalogen til KISS KISS FOREVER BAND gjør et forrykende autentisk show, og det er bare å glede seg. Dette blir rett og slett en opplevelse i seg selv i Kvinesdal i sommer.  

  Presseansvarlig: press@norwayrocklive.no 

  Hamar & Vikeså Bygg
  Kvinesdal Kommune
  Asfalt Sør
  Netland & Sønner
  Radio Rock
  Reiersen Transport
  meier + kydland
  Rockman
  Kai Hansen
  Ringnes
  Rock Taxi
  Berntsen Engros
  BRKLYN
  Avisen Agder
  Montér
  Nico Mat
  Sveiserhuset Lister
  Byggvell
  Back To Top