skip to Main Content
 • Norway Rock Festival in 295 days, 16 hours, 2 minutes, 5 seconds
 • Skid Row

  Skid Row (US)

  Innerst i kjernen til de amerikanske legendene i Skid Row brenner fremdeles glørne fra den opprørske punk og metal-tradisjonen de var med å forme på åttitallet. Bandet begynte som en ulmende spire i New Jersey i 1986, og den rebelske innstillingen, det råe talentet og viljen til å kjempe seg frem over slagmarka for å nå toppen slo ut i full flamme i løpet av de neste ti årene. De oppnådde etter hvert suksessen det de jagde etter. De solgte til gull og platinum, ga ut en rekke topp ti-singler og erobret til slutt verdenstronen da de inntok førsteplassen på Billboards-lista på nittitallet. Med verden slagen for sine føtter vendte bandmedlemmene seg til slutt mot hverandre i stedet. Etter en skjebnesvanger turné i Sør-Amerika i 1996 ble bandet oppløst, ti år etter sin debut.

  Heldigvis for oss, godt over 20 år senere, så blusser bålet opp igjen. Skid Rows opprørstrang er langt fra død, og gitarist Snake Sabo stadfester at bandets ånd lever i beste velgående. Deres iboende kamplyst brenner kraftigst når det stormer som verst. «It’s us against the world again – and by us I mean the band and the fans who stick with us and carry the Skid Row torch without fail» uttaler han.

  Bandmedlemmene har blitt eldre, men bandet har aldri vokst opp. Skid Row er fremdeles Skid Row: Med rå energi i ny materialdrakt heller de brannfarlig bensin på det eksplosive, gamle, ulmende opprørsbålet. Nå får endelig publikum på Norway Rock Festival 2019 muligheten til å oppleve det tredje og siste kapittelet av bandets ‘United World Rebellion’-turné. Forbered deg på gjenoppstandelsen.

  Skid Row

  Eksterne linker

  Hjemmeside Facebook

  Media

  Translate
  Back To Top