skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Djerv

  DJERV (NO)

  Slå opp ordet «Djerv» i ordboka, og du finner ut at det betyr «modig, uredd, dristig, pågående, frekk og freidig». Med hånda på hjertet sier vi oss hjertens enige: Djerv er alt dette og Djerv er noe helt annet og så mye, mye mer – de er særegne, rå, fulle av elektrisk energi og beveger seg helt på grensen mellom aggressiv rock, rein metall og pur villskap. Dette bandet har en av Norges råeste kvinnelige vokalister med en stemme som, ifølge Metal Hammer UK, «kan skrelle et lag av lakken på pappas bil!»

  Djerv har siden debuten i 2011 turnert Europa flere ganger med de amerikanske legendene Ministry, har spilt på en rekke festivaler, og frontfiguren Agnete har blant annet bidratt med clean-vokal på Dimmu Borgirs mest streamede låt «Gateways» i tillegg til at hun står bak låta «Get Jinxed» for verdens største online-spill «League of Legends» – en Youtube-hit med 78 millioner avspillinger hittil.

  Definisjonen på dette bandet kunne like gjerne vært teatralsk, talentfull, renspikka rå groove, og for første gang på fem år returnerer duoen Agnete Kjølsrud og Erlend Gjerde til live-scenen igjen. Gjerde lover en splitter ny og oppgradert versjon av Djerv sommeren 2019 med helt nye låter og et helt nytt live-show. Vi gleder oss!

  Djerv

  Eksterne linker

  Hjemmeside Facebook

  Media

  Kai Hansen
  Reiersen Transport
  BRKLYN
  Hamar & Vikeså Bygg
  Netland & Sønner
  Kvinesdal Kommune
  Sveiserhuset Lister
  Ringnes
  meier + kydland
  Radio Rock
  Rock Taxi
  Montér
  Rockman
  Berntsen Engros
  Byggvell
  Avisen Agder
  Nico Mat
  Asfalt Sør
  Back To Top