skip to Main Content
 • Norway Rock Festival 2020 er i gang! Vi sees på sletta!
 • Defecto

  DEFECTO (DK)

  Grammy Award-vinneren Flemming Rasmussen, produsenten bak Metallica, snappet nylig opp Danmarks nyeste perle innenfor melodisk progressiv metall: det underfundige, enestående bandet Defecto. De spiller mektig, fengende progmetall, og blir sett på som det mest lovende nye bandet fra Danmark siden Volbeat. Dette er definitivt det nye fremadstormende bandet å få med seg i år!

  Med deres siste album ‘Nemesis’ fra 2017, satte de en ny standard for sin sjanger. Bandet fokuserer all sin ekstraordinære, særegne kreative energi på låter som bryter ned musikalske barriere i stedet for å føye seg inn i dem, og resultatet har ført til en rekke toppkarakterer i både dansk og internasjonal presse.

  Med bare to album bak seg (deres første plate ‘Excluded’ har kun vært på markedet siden 2016), spiller likevel bandet allerede på utsolgte turneer og åpner for giganter som Metallica og Rammstein. Hadde vi vært gamblere, ville dette uten tvil vært bandet å satse pengene sine på i årene som kommer. Ikke gå glipp av disse!

  Defecto

  Eksterne linker

  Hjemmeside Facebook

  Media

  Sveiserhuset Lister
  Netland & Sønner
  Reiersen Transport
  Hamar & Vikeså Bygg
  Kvinesdal Kommune
  BRKLYN
  Asfalt Sør
  Berntsen Engros
  Montér
  Rockman
  Rock Taxi
  meier + kydland
  Byggvell
  Ringnes
  Kai Hansen
  Radio Rock
  Nico Mat
  Avisen Agder
  Back To Top