skip to Main Content
 • Norway Rock Festival om 38 dager, 7 timer, 36 minutter, 56 sekunder
 • Heartless Og Manitou Gjenoppstår På Norway Rock 2018!

  Heartless og Manitou gjenoppstår på Norway Rock 2018!

  • Nyhet

  Det er med stor glede å kunne annonsere to band hvor begge har takket ja til å spille hos oss på Norway Rock Festival 2018. Disse to er band som mange hadde, og fremdeles har, en unik og spesiell historie til den dag i dag. Begge med medlemmer som er og har vært sterkt musikalske aktive i band som Luxus Leverpostei, Black Debbath, Gartnerlosjen og Spiral Architect for å nevne noen.

  Bookingteamet har vært på hugget i lang tid for å få dette til, og vi kan nesten ikke vente til sommeren kommer for å gjenoppleve denne reunion-begivenheten. Her er det bare å finne frem «nostalgi» skjorta i ventetiden!

  HEARTLESS (1987-1998)
  HeartlessHeartless var et band med medlemmer fra Flekkefjord, Kvinesdal og Lyngdal i sjangeren hardrock som først så dagens lys i 1987. Besetningen i 1987 bestod av Trond Strømland(gitar), Kenneth Åmodt(trommer), John Kåre Gullestad(vokal, gitar), Odd Arne Røynestad(keyboard), og Sven Inge Dåtland(bass). Videre i 1991 ble besetningen endret til Kenneth Åmodt(trommer), John Kåre Gullestad(vokal, gitar), Tor Høiland(gitar) og Per Tore Bjerge (bass). Kvartetten hadde ingen ringere enn Steven Kvinlaug som bidro på den lyriske delen, og Ruben Gabrielsen bidro med tekniske løsninger. Innleid keyboardist Gerry Lister bidro på konserter. I 1991 var Heartless med i landsfinalen i LO Rock, og vant suverent. To år senere ble deres selvfinansierte debutalbum «State Of Mind» utgitt som ble fanget opp av Larry Bringsjord i MTG. Heartless ble lansert både i Norge og i utland.

  Bandet hadde sin siste live opptreden i 1993, samme år som albumet «State of Mind» ble utgitt. Det er altså 25 år siden i 2018 at bandet sist stod på en scene sammen. Original besetning på Norway Rock Festival blir fra 1991 med unntak av Kenneth Åmodt (R.I.P). På trommer blir Jan Arild Edvardsen Moi å finne.

  MANITOU (1985-1995)
  ManitouManitou, metallband fra Mandal og Lyngdal startet i 1985. Besetning var/er Øyvind Hægeland(vokal), Bollie Fredriksen(gitar), Jan Schulze(gitar), Tom Eriksen(bass) og Per B. Aanonsen(trommer). Manitou var ifølge Scream Magazine, Norges første band som spesialiserte seg innen sjangeren progressivt metall. De vokste raskt, og det tok ikke lang tid før MTG huket dette spennende bandet. Deres debutalbum «Entrance» som ble utgitt i 1995 ble sett på som en klassiker innen grenen.

  Manitou gjorde deres siste konsert for noen år den, og hadde egentlig ingen planer om å spille flere konserter i det hele tatt. Men de har nå sagt ja, og det er vi veldig glade for. Som vokalist Øyvind forteller: «Vi kan vanskelig tenke oss et sted som passer bedre å samle Manitou igjen, enn på en lokal begivenhet som Norway Rock. En slags drømmeavslutning vi bare måtte si ja til. Vi gleder oss veldig til å gi Norway Rock publikum en smak hvordan metall-miljøet var på Sørlandet og i Norge på 80/90 tallet». Set listen blir en «best of» med folkets favoritter.

  Kvinesdal Kommune
  BRKLYN
  Hamar & Vikeså Bygg
  Rockman
  Montér
  meier + kydland
  Berntsen Engros
  Byggvell
  Sveiserhuset Lister
  Reiersen Transport
  Avisen Agder
  Rock Taxi
  Kai Hansen
  Radio Rock
  Ringnes
  Nico Mat
  Netland & Sønner
  Asfalt Sør
  Back To Top